Wednesday, August 29, 2012

Mesin Ultra Sonic Messager


Mesin Ultra Sonic Messager RM 265.

Mesin ultrasonic messager untuk wajah dan badan untuk penyerapan terbaik ketika mengunakan ampoule dan serum.

Bersihkan ! Remajakan! Tegangkan kulit anda dengan teknologi ultra sonic terkini.

Messager ni boleh membantu improve kite punya penampilan tona kulit, tekstur kulit,ketegangan muka, jeragat,,garis-garis halus dan kedutan.

Rawatan Ultrasonic ni bukan lah baru ...ramai org dah enjoy guna bende ni untuk but rawatan kulit wajah atau rawatan slimming..tapi masa tu untuk orang yang mampu ajer..
coz masa tu bende ni harga main riban he,,he...tapi hari ni electronic messager ni adalah mudah alih, lebih efektif dan berpatutan untuk semua !!!

Messager ini ,mampu membantu ampoule atau serum yang anda gunakan untuk tembus jauh lebih dalam kedalam kulit untuk melembutkan kedutan dan menguraikan lemak.
Haba yang dikeluarkan oleh messager ini dan kedalaman getaran yang dihasilkan mampu meransang tisu kulit , meremajakan sel tisu, membuang kulit mati dan menambah metabolisma kulit.
Messager ni boleh digunakan di seluruh tubuh, termasuklah muka ,leher,lengan,breast,belly,waist,hips,buttocks dan kaki. Ia juga mampu memberikan kita kesihatan yang baik , penampilan yang
 lebih muda selain membantu pelangsingan badan dan wajah!

Apa yang anda dapat ?

1. Keremajaan
-menghapus dan menghalang kedutan
-membantu pengedaran darah
-Menegangkan kulit
-Menghasilkan sell kulit baru
-Meningkatkan kadar tembusan dan serapan

2. Membersih dan memutihkan.
-Pembersihan optimum
-Menghapuskan black spot, dan ketidak halusan pada wajah.
-Membuang sel -sel kasar dan menghapuskan jerawat
-mengurangkan jeragat

3.Pembentukan badan
- Menghapuskan selulit
- melangsing dan mengurangkan lemak.

Here are the advantages of our ultrasonic massager:
1) Our ultrasonic massager is produce by ISO9001 certified quality control
manufacturer.
2) It comes with build-in vibrator massager.
3) Technology from Taiwan manufactured in China.
4) Warranty for 6 months. ( Others ultrasonic massager in market only
warranty 1 week to 1 month, checking fees RM50.00 before repair )

Promosi Hebat
(Harga pasaran adalah RM 400)
RM 265 nett.

Mesin boleh digunakan bersama serum. caranya sapu dulu serum kat kulit dah urut guna mesin ni.

he..he ok baca tak kat atas tu yang ada warranty 6 bulan....pas tu kalau habis 6 bulan kalau rosak boleh repair ..hah dengar tuh...berbaloikan

kalau u dpt yang lagi murah ah tak per...try ler kalau rosak lepas 2 minggu bye-bye lah mesen tu....

well yang tak ori berlambak tapi ingat yang nak dimessage kulit anda ..tetiba jadi apa2 mcm mana ?

Pastikan yang original ok...

1 comment:

  1. salam.. utk slimming purpose,serum yg mana paling sesuai digunakn skali dgn massager ni?

    ReplyDelete

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care