Sunday, April 28, 2013

Untuk kekal muda pelembab wajah sangat penting

Bila kita semakin meningkat usia, apa nak dihairankan kalau kulit kita gelap,kusam dan tak licin.Selalunya
hal mcm ni berlaku kalau kita tak jaga kulit kita dari awal.Namun masih belum terlewat nak ubah semua ni.
Selain pengunaan produk yang tepat anda juga harus bersabar dengan masa.
Jangan cincai dalam aspek penjagaan wajah , adakah anda ada set skin care anda sendiri,
Jika anda mampu pastikan anda ada
Pembersih wajah
Penyegar
Serum
Masker
Pelembab
Sun block
Mesin ultra sonic.
Kalau tak ada lengkapkan.
Kalau anda mengunakan sabun tukarlah pada cleansing gel,kerana ia lebih baik dari sabun.Saya dah citer banyak kali pasal step facial, pasal penting ke tak penting pakai toner...kali saya nak anda pentingkan pemakaian pelembab.
Ada pelembab memang ada sun block...bagi setengah orang oklah tu dah cukup tapi bagi kebanyakan kumpulan yang lain
mereka sangat memerlukan tambahan pelembab boleh pakai siang jer atau malam jer.Aylamyra skin care mengeluarkan 2 jenis
pelembab terbaru dan sudah berada dipasaran. Saya akan terangkan siapa yang patut mengunakannya dan apakah hasilnya nanti.
Dan tolonglah balik ke dunia realiti tentang yg anda selelau fikir yang sebaik sahaja habis sebotol pelembab kulit anda putih melepak dan licin
bak putih telur.
Produk kita bukan produk magic tapi jika digunakan dengan teratur,konsisten dan berterusan ya apa yang saya katakan tadi benar-benar
berlaku.
Aylamyra Stem Cell Mosturizing Cream



Aylamyra stem cell mosturizing cream membantu membaiki sel kulit yang rosak dan membantu kulit jadi rata dan licin semula. Ia juga menghilangkan kusam dan melambatkan proses penuaan .Pelembab ini mengandungi stem cell yang tidak murah dan sangat berharga untuk anda.Krim ni sangat sesuai bagi mereka yang kulit bermasalah seperti parut berlubang,pori2 besar ,kendur dan kusam.
Aylamyra Concentrate Skin Brighterning cream

 Manakala Aylamyra Cocentrate Skin Brightening pulak anda gabungan VITAMIN C dan ALPHA ARBUTIN yang sangat bagus untuk memutihkan wajah anda secara
selamat. Kita bukan macam produk pemutih yang berlambak di pasaran. Produk kita BEBAS dan TIDAK ADA paraben,hydroquinon dan mercuri yang
merupakan bahan terlarang yang dibenarkan KKM.
Dengan mengunakan krim ini kulit anda tidak akan mengelupas kerana krim ini bersifat lembut dan bertindak secara semulajadi.
Jadi pastikan anda mempunyai pelembab hari ini ya.

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care