Monday, February 3, 2014

Bagaimana nak naikkan seri wajah dalam masa 7 hari ?



Bagai mana nak naikkan seri wajah dalam masa 7 hari ?

Kulit putih melepak bukan makna cantik,asalkan warna kulit padan dengan tubuh dan bersih dari cela
anda sudah kelihatan begitu jelita.

ok saya nak bagi tip-tip simple yg anda boleh buat setiap hari untuk naikkan seri wajah. cara-cara ini sgt sesuai kalau
anda punya byk masa nak buat !!!

Steam muka dengan air hangat... cara ni bagus supaya pori2 anda terbuka dan mudah untuk dibersihkan. Ambil masa beberape minitlah jangan
terburu-buru.kalau ada kotoran di wajah lebih mudah dibersihkan.

Jaga kebersihan tangan anda.
Rajinlah cuci tangan anda dengan sabun anti bakteria...kalau tak kuman kat tangan tu senang sgt berpindah ke muka.bila tangan dan bersih barulah
teruskan dgn step mencuci muka.

ok boleh juga petua cuci muka dengan air gula.caranya bancuh 1 sudu gula dengan 2 sudu air,kalacu sampai larut.lepas tu tambah lagi 1 sudu gula,kacau lagi.
Then sapu kat pipi dan gosok -gosok secara memutar dalam seminit.buat kat kedua2 belah pipi.lepas tu basuh bersih2.

Selain air gula, boleh guna lemon...belah-belah buah lemon tu ,gosokkkan kan pipi, ada org kene lemon pedih jadi sekejap cukup.kalau yg ok jer..teruskan seminit.

ok selepas buat semua step diatas tu, basuh kulit anda dengan air sejuk,air sejuk ni boleh menutup kembali pori-pori dan menyamankan

Buat hari-hari insyaallah lepas 7 hari wajah anda akan berseri-seri...

Namun kalau anda rasa ia leceh dan tak de masa, terus jer gantikan step diatas dengan apply Serum Gold atau serum Diamond Aylamyra.
Mudah! Cepat!dan Berkesan !

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care