Monday, February 3, 2014

Promosi set mini jerawat RM 100



"Alhamdulillah jerawat kecik-kecik dah tak de"- Izza.

"Serum memang best,kesan jerawat Mira hilang kak,terbaik betul"-Mira Phacat

"kawan sy n sy sndr dh perasan kulit dh makin elok....yg aritu sy beli serum for jerwat
sy perasan jrwt sy smua yg dh wujud time tu smua kecut just blackhead degil ni ja la xnk hilg
then dh hbs tu...sy pki diamond renewal tu plak..sy prasan la kulit sy mcm glow..x kusam dah...n LICIN pada tgn ja la...hehehe
klw tgk cermin blm licin lg sbb parut2 msh ada...nnt klw dh ada duitnya sy beli lg...
kwn sy tu pula dia kata bru pki 3 hari, dia prasan kulit dia mcm dh cerah n glow then
lubang chicken pox dia dh kurang...kawah jerawat ja la lg blm brapa nk nmpk elokny"-Zawanah

"akak alhmdulilah beh sngt pakai serum ni..jrawat yg hitam2 da xda" -Sutera Qaseh

"Haii..that day i ada beli purifying and scar serum..i rase ianya mmg brkesan..
scar i ni jenis scar lame,mngkin lmbat ckt nk hlg..tapi mmg nmpak kesan dia
after pkai serum ni..scar i dah xmcm dulu..dah byk kurang"- Haslia Lia

Dan banyak lagi testimonial yang boleh anda lihat di Photo Album page Aylamyra.

PROMOSI SERUM PENYELESAIAN KEPADA MASALAH JERAWAT ! RM 100 SAHAJA.

Kalau anda dah ada sendiri punya cleanser dan toner atau anda dah ada sabun pencuci ,anda boleh jer add
serum Aylamyra purifying and scar serum dan clear acne solution ni dalam set anda.

hanya perlu tambah

Aylamyra Purifying/scar serum dan Aylamyra Clear Acne Solution Cream dalam set anda.

Cara mengunakannya
1.Cuci muka dengan bersih
2.pakai toner
3.Sapukan serum seluruh wajah sehingga rata.
4.Sapukan krim Clear acne di bahagian jerawat.
5.Bolehlah memakai pelembab seperti biasa.

Serum ini sangat bagus untuk
-menghilangkan jerawat
-mengecilkan pori-pori
-menghilangkan parut hitam dan kemerahan
-mengawal kulit berminyak
-menegangkan kulit wajah

Krim ini pulak sangat bagus untuk
-mematikan kuman dan bakteria punca jerawat
-mengeringkan jerawat
-mengawal pengeluaran minyak
-melicinkan kulit
-menhilangkan parut

Pengunaan kedua produk ini memberikan kesan terbaik untuk masalah anda.

Semenanjung Malaysia RM 100
Sabah/Sarawak RM 104

Harga serum Aylamyra purifying and scar serum ajer RM 65
Harga krim Aylamyra clear acne solution ajer RM 48

PM / SMS 0162890020 sekarang.
Sms/Whatsapp/Line/Viber 016-2890020/BBM 26909E45

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care