Thursday, March 13, 2014

Kalau saya stop serum wajah saya akan kembali ke asal ker

SOALAN CEPUMAS PENTING UNTUK SEMUA PENGUNA AYLAMYRA.
customer tanya kalau saya stop serum wajah saya akan kembali ke asal ker ???

jawapannya Ya dan Tidak,ia bergantung apa masalah anda.

1.kalau anda parut hitam kat pipi pakai serum sembuh then stop serum ya hitam tu takkan timbul sbb dah sembuh.


2, kalau anda ada parut berlubang pakai serum sembuh yes...muka anda akan terus licin walau pun stop serum sebab parut tu dah sembuh..


3.kalau anda ada jerawat pakai serum kita sembuh...stop serum ...kalau tak jaga muka ...yes jerawat dtg balik sbb jerawat ada banyak sebab ...anda boleh menten dgn krim..good skin care...


4.kalau muka anda tak berseri ,kering,gelap,sun burn dah pakai serum sembuh...muka dah ok...THEN STOP SERUM YES KEMUNKINAN KEMBALI KE ASAL ADALAH TINGGI kerana terjadinya masalah ini akibat kekurangan khasiat collagen ,protein dan mcm2 lagi pada kulit OF COURSE pakai serum OK sebab ia memberikan anda keperluan secukupnya anda perlukan...jadi anda rasa dah ok..the STOP ..jadi kt mana kita nak dapat bende2 yg kurang tadi ..badan kita tak boleh produce sendiri sebab kita makin berumur...nak tak nak kene ada proper skin care...


so PENYELESAIAN NYA adalah menten serum yang sesuai kalau rasa mahal kurang kan dos ,,munkin boleh amik selang sehari...dan pastikan anda ada krim malam yang bagus ,,,,good toner and sun block...semua ni penting...
NAK CANTIK ANDA PERLU BERKORBAN MASA untuk semua ini.

SMS/WHATSAPP +0162890020

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care