Tuesday, December 23, 2014

8 cara terbaik untuk memulakan hari anda.

1.Bukak je mata,gunakan 15 saat dan fikir sejenak apa
bende bagus yang kita nak buat hari ini.Tak kisah lah contoh dah habis
kerja nak pergi pasar malam lah.

2.Minum 2 gelas air kosong.

3. Bangun segera,kalau terus baring nanti jadi semakin malas
so cepat-cepat bangun mandi dan cepat cuci muka,pastikan ikut
6 langkah penjagaan wajah Aylamyra. Iaitu cleansing,exfoliating,
toner,apply serum Aylamyra yang sesuai dengan kulit wajah,pakai
pelembab siang dan akhir sekali pakai sun block ya.

4.Solat bagi muslim dan berdoalah semoga hari ini semuanya lancar.

5.Gerakkan badan. Apa lagi kemas apa yang patut ,tak de bende
nak kemas bersenamlah.

6.Kemas kini jadual. Cek balik ada tak hal semalam masih belum
diuruskan dan atur balik semua jadual kita hari ini. Walau pun kita tak
bekerja dengan dekat ofis tetap harus ikut jadual.

7.Berjanji akan berbuat baik dan bersyukur dengan apa yang kita ada.

8.Terima diri seadanya. tak kisah kita bukan seorg pengemas,
tak kisah kita punya plan diet tak sukses,tak kisah duit gaji tingal ciput jer
just terima kerana itulah diri kita.Hargailah diri kita sendiri kerana hanya
kita yang tahu apa rancangan kita untuk diri kita selepas ini.

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care