Sunday, March 22, 2015

Selesaikan Masalah Parut Berlubang dengan Aylamyra.Formula Stem Cell terhebat.

Ramai yang mengalami masalah ini.Ramai juga mengambil jalan mudah mengunakan produk berbahaya untuk mengatasi masalah ini. Ada juga sanggup berbelanja mahal tanpa mempedulikan kesan jangka panjang.
 

Sebenarnya anda tidak perlu belanja besar , anda cuma perlukan produk yang tepat dan masa yang cukup untuk kembalikan wajah anda kepada yang dulu ...kulit kembali halus dan licin.
Masalah ini perlukan rawatan mendalam dimana ,sel perlu dibentuk semula untuk memenuhi kembali kulit wajah anda yang sudah berlubang-lubang dan stuktur kulit harus dibaiki semula.


Aylamyra Stem Cell Peptide Serum
Adakah anda rasa proses ini boleh selesai dalam 7 hari ?
Jawapannya dah tentu tidak.Ini adalah kerana sel kulit manusia kitaran nya 28 hari dan semakin panjang bila meningkat usia.


Anda perlukan bantuan Aylamyra Stem Cell Peptide serum ,sapukan 2x sehari untuk menghasilkan kulit baru .Stem Cell yang kami gunakan adalah daripada buah epal ditambah dengan bahan-bahan alami yang lain mampu menjana dan mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
Anda akan nampak perubahan ketara selepas 1 bulan pengunaan dan mestilah diteruskan untuk tempoh 2-3 bulan sehinggalah anda berpuas hati.
 

Anda juga patut menitikkan beratkan pemakaian cleanser,toner,dan sun block supaya wajah anda bersih dan bersedia untuk kulit baru,jika tidak dijaga kulit baru tidak dilindungi maka ianya sia2. Anda juga harus memakai mask bersifat collagen untuk membantu proses ini.

Aylamyra stem cell peptide serum yang boleh merawat masalah parut berlubang.
Jika mengunakannya dengan konsisten yer , masalah anda boleh selesai.
namun ia memakan masa,perlukan pemakaian serum ni 1-2 bulan.
1 box serum ada 10 botol kecil
1 botol kecil boleh guna 3x
so 1 box serum hanya untuk 15 hari .
Kenapa ia di pack dalam botol kecil sebab serum ni tak boleh kene udara , so kalau pack besar asyik buka tutup so kene udara maka khasiat nya kureng pulak nanti.
so anda digalakkan ambil lebih dari 1 box


Stem cell peptide serum (KKMNOT121100396K )
1 box rm 100
2 box rm 180


Kepada anda yang nak full set pun ada 


 Cara mengunakannya

1.Cuci wajah mengunakan dengan bersih.

2.Sapukan toner 

3.Sapukan serum stem cell peptide 1/3 botol ,sapu dan urut di seluruh wajah.

4. Pakai pelembab macam biasa




Aylamyra Stem Cell Mosturising Gel






Cara pembelian anda boleh terus ke www.aylamyra.com atau
Sms/whatsapp  ke 0162890020 ATAU pm di facebook ATAU email ke myreamas2@yahoo.com
pos laju 2 hari bekerja.
Untuk pelangan Indonesia sila  hubungi  
+6283853017917
Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum


Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care