Serum Aylamyra

Serum Aylamyra

Macam mana nak beli


SELAMAT DATANG.

Disini saya akan memperkenalkan beberapa produk kecantikan yang digunakan dibutik kecantikan terkenal. Reamas Beauty Center terletak di lotF 23 A,Pusat Beli Belah Pandan Capital,(MPAJ)Pandan Indah.
Semua produk kecantikan yang dijual disini adalah halal dan bebas dari unsur haiwan.
Semua harga yg ditawarkan adalah sangat berpatutan dan jauh lebih murah dari salun..

Terma dan syarat.
-Produk yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan semula.
-Hanya produk yang sudah dibayar sahaja akan dihantar.
-Customer harus memaklumkan sekiranya anda ada alergi terhadap produk tertentu,kerana pihak kami tidak akan bertangung jawab keatas sebarang masalah di masa akan datang.
-Produk hanya akan dihantar guna pos laju
-Produk yang pecah akibat pihak pos laju mestilah diclaim dengan pos laju sahaja.

Pembayaran boleh dibuat secara online dan kad kredit  di www.aylamyra.com
Cara nak order produk Aylamyra.
1.Klik www.aylamyra.com
2.Pilih barang yang nak dibeli.
3.Isikan barang kedalam bakul/cart.
4.Dah sedia nak bayar terus klik untuk bayar/check out.
5.Pilih nak jadi ahli atau tidak.

6.Isi maklumat diri spt nama, no hp dan alamat nak pos brg.
7.Pilih kaedah bayaran
8.Kalau secara bank transfer , ada no akaun kat situ ,bank in dan paste transaksi kat situ .kalau cash deposit saya perlukan no reference yg kat resit tu.
9.kalau nak pakai kad kredit boleh je pakai paypal.
10. kalau dah buat bayaran klik sahkan bayaran.
11. Saya akan proses dalam 1-2 hari bekerja.
12. Produk akan di pos guna pos laju.
13.Produk akan sampai 2-3 hari bekerja.
14.tak de akaun paypal boleh sign up kat www.paypal.com.my.

No comments:

Post a Comment

AylaMyra Skin Care

AylaMyra Skin Care